Find en bolig inden studiestart

Bolig søgninger

Klik her for at se mulighederne . . . 

Når pladsen på drømmestudiet er sikret, begynder mange unge at kigge efter en egnet studiebolig i nærheden af deres fremtidige studieplads. Uanset om man begynder på et af Danmarks universiteter, professionsskoler eller et af de mange erhvervsakademier indledes jagten på en studiebolig. Det betyder, at der hvert år, er tusindvis af unge, der skal finde sig en nyt sted og bo, og det kan godt være lidt af en udfordring at finde en bolig, der både ligger i nærheden af studiet, og samtidig er til at betale, når man er på SU og ikke har det store økonomiske råderum. De fleste studiepladser befinder sig i de store byer, hvilket kan gøre det svært for de mange studerende at finde en lejlighed, da der også er mange, der bliver hængende i storbyerne, når studietiden er forbi. Derfor kan det både være en rigtig svær og stressende opgave at finde en lejlighed, der både ligger i nærheden af studiet og er til at betale.

Lejebolig

Find boliger

EDC

Boligportal

Find en bolig inden studiestart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har eller får du problemer med din udlejer, så kontakt De Forenede Frie Lejere (DFFL) på info@dffl.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

+ 73 = 77